365 Days 2020 online subtitled

365 Days (2020) 114min | Drama, Romance | 7 February 2020 (Poland) Summary: Massimo is a member of the Sicilian Mafia family and Laura is a sales director. She does not expect that on a trip to Sicily trying to save her relationship, Massimo will kidnap her and give her 365 days to fall in love with him.
Countries: PolandLanguages: Polish, English, Italian
Vizionarea online a filmului vă este oferită cu subtitrare în limba română cât și în limba engleză. Filmul 365 Days online subtitled 2020 îl puteți viziona online și subtitrat cu ajutorul surselor video.

English, from Wikipedia.org (read the whole article)
365 Days is a 2020 Polish erotic romantic drama film directed by Barbara Białowąs and Tomasz Mandes. It is based on the first novel of a trilogy written by Blanka Lipińska. The plot follows a young Warsaw woman in a spiritless relationship falling for a dominant Sicilian man, who imprisons her and imposes a period of 365 days to fall in love with him. It stars Michele Morrone as Don Massimo Torricelli and Anna-Maria Sieklucka as Laura Biel. The film was released theatrically in Poland on 7 February 2020 and was later made available on Netflix on 7 June 2020, quickly gaining global attention.

Romana, de la dailythings.eu
365 Days (aka 365 dni)  sau 365 de zile, este un film polonez ce se încadrează în 3 genuri de film: dramă, romantic şi erotic. Acesta a fost adaptat după primul roman al unei trilogii scris de Blanka Lipińska.

Subiectul se învârte în jurul unui bărbat pe nume Don Massimo Torricelli care inevitabil devine liderul familiei criminale Torricelli în urma morţii tatălui său care a fost împuşcat mortal. Don Massimo Torricelli, răpeşte o femeie pe nume Laura Biel pe care nu şi-o mai putea scoate din cap. După ce a căutat ani de zile această femeie şi a descoperit-o în cele din urmă, el doreşte să o aibă şi intenţionează să o tină ca o prizonieră timp de 365 de zile până când se va îndrăgosti de de el. De asemenea, îi promite că nu o va atinge fără acordul ei. Singurul mod în care pot comunica între ei este limba engleză.

Da, este un clişeu, însă este similar cu filmele de acţiune când oamenii sar din case, dar încă sunt în viaţă. Spre deosebire de Fifty Shades of Grey, aceşti actori pare că au avut o chimie excelenta între ei. Rating-ul acestui film este extrem de mic, poate nu este pentru toată lumea (cei cu aşteptări ridicate care doresc un film perfect, un complot perfect, o limbă perfectă) dar acest film nu merită un rating atât de scăzut. Are o linie de poveste foarte interesantă, super din punct de vedere cinematic, iar sunetul este bun.

Vă recomand filmul 365 Days 2020 şi abia aştept să apară şi partea a 2-a.

Lista completă cu actorii din filmul 365 Days 2020 o puteți consulta pe IMDb:

Full Cast & Crew

Dacă v-a plăcut muzica (soundtrack-ul) din filmul 365 Days 2020 online subtitrat vă recomandăm să aruncați o privire peste lista cu piese oferite de aceste două site-uri:

IMDb 365 Days 2020

Tunefind 365 Days 2020

Mai jos vă distribuim două surse pentru a viziona filmul 365 Days 2020 subtitrat. Acest video player conține următoarele subtitrări: english subtitle, subtitrare în limba română.

Ca să ajungeţi la video player trebuie doar să apăsaţi pe imagine după care veţi fi redirecţionat. La mobil dacă mărimea display-ului este mică, trebuie să întoarceţi telefonul în poziţia orizontală pentru a putea trece video player-ul pe fullscreen (modul ecran complet).

netutv-logo-png

mixdrop-co-png