Frozen II 2019 online subtitled

Frozen II (2019) 103min | Animation, Adventure, Comedy | 22 Noiembrie 2019 (USA) Summary: Anna, Elsa, Kristoff, Olaf and Sven leave Arendelle to travel to an ancient, autumn-bound forest of an enchanted land. They set out to find the origin of Elsa's powers in order to save their kingdom.
Countries: USALanguages: English

Vizionarea online a filmului vă este oferită cu subtitrare în limba română cât și în limba engleză. Filmul Frozen II online subtitled 2019 îl puteți viziona online și subtitrat cu ajutorul surselor video.

Forzen II, este un film cu desene animate, cunoscut şi sub denumirile Frozen 2 sau pe româneşte, Regatul de Gheaţă 2. A fost produs de către Walt Disney Animation Studios şi este continuarea predecesorului său, Frozen 2013, şi prezintă întoarcerea regizorilor Chris Buck şi Jennifer Lee, a producătorului Peter Del Vecho şi a compozitorului Christophe Beck.

Povestea se situează la trei ani după evenimentele primului film Frozen, unde personajele principale Elsa, Anna, Kristoff, Olaf şi Sven, se angajează într-o călătorie dincolo de regatul lor Arendelle, pentru a descoperi originea puterilor magice ale Elsei şi pentru a salva regatul lor după ce o voce misterioasă o cheamă pe Elsa, provocând tremure şi zguduituri.

Premiera mondială a filmului Frozen 2 a avut loc la teatrul Dolby, din Hollywood, pe 7 noiembrie 2019, iar la câteva zile distanţă a avut loc lansarea filmului de către Walt Disney Studios Motion Pictures, în Statele Unite, pe 22 noiembrie 2019.

Pentru un film de animaţie, Frozen 2 a avut cea mai mare deschidere mondială din toate timpurile şi a ajuns la 1,45 miliarde de dolari bruţi în întreaga lume, devenind al treilea film cu cele mai mare încasări din 2019, al zecelea film cu cele mai mari încasări din toate timpurile, în spatele filmului The Lion King, care a fost lansat în acelaşi an.

Per total, Frozen 2 este o continuare fantastică, care surprinde prin animaţia 3D uluitoare, o mulţime de noi secvenţe muzicale şi povestea sa despre un ţinut magic.

Mai jos vă distribuim două surse pentru a viziona filmul Frozen II 2019 subtitrat. Acest video player conține următoarele subtitrări: english subtitle, subtitrare în limba română.

Ca să ajungeţi la video player trebuie doar să apăsaţi pe imagine după care veţi fi redirecţionat. La mobil dacă mărimea display-ului este mică, trebuie să întoarceţi telefonul în poziţia orizontală pentru a putea trece video player-ul pe fullscreen (modul ecran complet).

NetuTV

MIXdrop

Pentu a urmări filmul Frozen II 2019 dublat în limba română, vă rugăm să folosiţi următoarele două surse:

NetuTV

MIXdrop

Lista completă cu actorii din filmul Frozen II 2019 o puteți consulta pe IMDb:

https://www.imdb.com/title/tt4520988/fullcredits?ref_=tt_cl_sm#cast

Dacă v-a plăcut muzica (soundtrack-ul) din filmul Frozen II 2019 online subtitrat vă recomandăm să aruncați o privire peste lista cu piese oferite de aceste două site-uri:

https://www.imdb.com/title/tt4520988/soundtrack?ref_=tt_trv_snd

https://www.tunefind.com/movie/frozen-2-2019

Pentru alte desene animate va rugam sa accesati categoria Desene animate online subtitrate