Midsommar 2019 online subtitled

Midsommar (2019) 148min | Drama, Horror, Mystery | 3 July 2019 (USA) Summary: A couple travels to Sweden to visit a rural hometown's fabled mid-summer festival. What begins as an idyllic retreat quickly devolves into an increasingly violent and bizarre competition at the hands of a pagan cult.
Countries: USA, SwedenLanguages: English, Swedish
Vizionarea online a filmului vă este oferită cu subtitrare în limba română cât și în limba engleză. Filmul Midsommar online subtitled 2019 îl puteți viziona online și subtitrat cu ajutorul surselor video.

English, from Wikipedia.org (read the whole article)
Midsommar is a 2019 folk horror film written and directed by Ari Aster and starring Florence Pugh, Jack Reynor, William Jackson Harper, Vilhelm Blomgren, Ellora Torchia, Archie Madekwe, and Will Poulter. It follows a group of friends who travel to Sweden for a festival that occurs once every 90 years, only to find themselves in the clutches of a pagan cult.

A co-production between the United States and Sweden, the film was initially pitched to Aster as a straightforward slasher film set amongst Swedish cultists. Aster devised a screenplay using elements of the concept but made a deteriorating relationship with the central conflict after he experienced a difficult breakup. The film was shot on location in Budapest in the summer and autumn of 2018.

Midsommar was theatrically released in the United States on July 3, 2019, by A24 and in Sweden on July 10, 2019, by Nordisk Film. The film grossed $47 million and received positive reviews from critics, with many praising Aster’s directions and Pugh’s performance.

Romana, de la dailythings.eu
Midsommar este un film de groază apărut în anul 2019 şi a fost regizat de Ari Aster, având în rolurile principale pe Florence Pugh, Jack Reynor, William Jackson Harper, Vilhelm Blomgren, Ellora Torchia, Archie Madekwe, şi Will Poulter. Filmul Midsommar ne prezintă un grup de prieteni care călătoresc în Suedia pentru un festival care are loc o dată la 90 de ani, numai pentru a se regăsi în ghearele unui cult păgân.

O coproducetie între Statele Unite şi Suedia, filmul a fost prezentat de Aster în rândul cultiştilor suedezi ca un film slasher simplu. Aster a creat un scenariu folosind elemente ale conceptului. Filmul a fost filmat în Budapesta în vara şi în toamna anului 2018. Midsommar a fost lansat teatral în Statele Unite pe 3 iulie 2019, de către A24, iar în Suedia pe 10 iulie 2019, de către Nordisk Film. A primit recenzii pozitive de la critici, mulţi lăudând direcţiile lui Aster şi performanţa lui Florence Pugh.

Este un film de excepţie, un film la care este posibil să vă gândiţi câteva zile întregi după ce l-aţi vizionat. Nu conţine secvenţe atât de înspăimântătoare încât să vă mişte sau să săriţi din scaunul dumneavoastră, deoarece nu este sută la sută un film de groază. Cinematografie bună, iar povestea este sinistră, şocantă şi incomodă.

Ce este un film slasher?

Un film slasher este un subgen American al filmului de groază, scenariul implicând un ucigaş psihopat cu faţa acoperită de o mască care hartuieşte şi omoară un grup de adolescenţi. Genul a fost influenţat de cel anterior, Giallo.

Lista completă cu actorii din filmul Midsommar 2019 o puteți consulta pe IMDb:

Full Cast & Crew

Dacă v-a plăcut muzica (soundtrack-ul) din filmul Midsommar 2019 online subtitrat vă recomandăm să aruncați o privire peste lista cu piese oferite de aceste trei site-uri:

IMDb Midsommar 2019

What-song Midsommar 2019

Tunefind Midsommar 2019

Mai jos vă distribuim două surse pentru a viziona filmul Midsommar 2019 subtitrat. Acest video player conține următoarele subtitrări: english subtitle, subtitrare în limba română.

Ca să ajungeţi la video player trebuie doar să apăsaţi pe imagine după care veţi fi redirecţionat. La mobil dacă mărimea display-ului este mică, trebuie să întoarceţi telefonul în poziţia orizontală pentru a putea trece video player-ul pe fullscreen (modul ecran complet).

netutv-logo-png

mixdrop-co-png