The Grudge 2020 online subtitled

The Grudge (2020) 94min | Horror, Mystery | 3 January 2020 (USA) Summary: A house is cursed by a vengeful ghost that dooms those who enter it with a violent death.
Countries: USA, CanadaLanguages: English
Vizionarea online a filmului vă este oferită cu subtitrare în limba română cât și în limba engleză. Filmul The Grudge online subtitled 2020 îl puteți viziona online și subtitrat cu ajutorul surselor video.

English, from Wikipedia.org (read the whole article)
The Grudge is a 2020 American supernatural horror film written and directed by Nicolas Pesce, and produced by Sam Raimi, Rob Tapert, and Taka Ichise. At first, announced as a reboot of the 2004 American remake and the original 2002 Japanese horror film Ju-On: The Grudge, the film ended up being a sequel that takes place before and during the events of the 2004 film and its two direct sequels, and is the fourth installment in the American The Grudge film series. The film stars Andrea Riseborough, Demián Bichir, John Cho, Betty Gilpin, Lin Shaye, and Jacki Weaver, and follows a police officer who investigates several murders that are seemingly connected to a single house.

A sequel was announced in 2011, with a release date of 2013 or 2014. In March 2014, it was officially announced that a reboot was in the works, with Jeff Buhler set to write the script. In July 2017, filmmaker Nicolas Pesce was hired for rewrites, based on Buhler’s script, and to direct the film. Principal photography on the film began on May 7, 2018, in Winnipeg, Manitoba, and finished on June 23, 2018.

Romana, de la dailythings.eu
The Grudge este un film american de groază supranatural din 2020, scris și regizat de Nicolas Pesce, și produs de Sam Raimi, Rob Tapert și Taka Ichise. La început, anunțat ca o repornire a remake-ului american din 2004 și a filmului original japonez de groază din 2002 Ju-On: The Grudge, filmul a ajuns să fie o continuare care are loc înainte și în timpul evenimentelor filmului din 2004 și a celor două continuări directe ale sale, și este a patra tranșă din seria americană de filme The Grudge. Filmul îi are în rolurile principale pe Andrea Riseborough, Demián Bichir, John Cho, Betty Gilpin, Lin Shaye și Jacki Weaver și urmează un ofițer de poliție care investighează mai multe crime care aparent sunt legate de o singură casă. O continuare a fost anunțată în 2011, cu o dată de lansare 2013 sau 2014. În martie 2014, s-a anunțat oficial că o repornire era în lucru, iar Jeff Buhler a stabilit să scrie scenariul. În iulie 2017, regizorul Nicolas Pesce a fost angajat pentru rescrieri, pe baza scenariului lui Buhler, și pentru regia filmului. Fotografia principală a filmului a început pe 7 mai 2018, în Winnipeg, Manitoba, și s-a încheiat pe 23 iunie 2018.

Lista completă cu actorii din filmul The Grudge 2020 o puteți consulta pe IMDb:

Full Cast & Crew

Dacă v-a plăcut muzica (soundtrack-ul) din filmul The Grudge 2020 online subtitrat vă recomandăm să aruncați o privire peste lista cu piese oferite de aceste trei site-uri:

Tunefind The Grudge 2020

IMDb The Grudge 2020

What-song The Grudge 2020

Mai jos vă distribuim două surse pentru a viziona filmul The Grudge 2020 subtitrat. Acest video player conține următoarele subtitrări: english subtitle, subtitrare în limba română.

Ca să ajungeţi la video player trebuie doar să apăsaţi pe imagine după care veţi fi redirecţionat. La mobil dacă mărimea display-ului este mică, trebuie să întoarceţi telefonul în poziţia orizontală pentru a putea trece video player-ul pe fullscreen (modul ecran complet).

netutv-logo-png

mixdrop-co-png