The Kissing Booth 2018 online subtitled

The Kissing Booth (2018) 105min | Comedy, Romance | 11 May 2018 (USA) Summary: A high school student is forced to confront her secret crush at a kissing booth.
Countries: UK, USALanguages: English
Vizionarea online a filmului vă este oferită cu subtitrare în limba română cât și în limba engleză. Filmul The Kissing Booth online subtitled 2018 îl puteți viziona online și subtitrat cu ajutorul surselor video.

English, from Wikipedia.org (read the whole article)
The Kissing Booth is a 2018 American teen romantic comedy film written and directed by Vince Marcello, based on the novel of the same name by Beth Reekles. It stars Joey King, Jacob Elordi, Joel Courtney, and Molly Ringwald. The film follows Elle (King), a quirky, late-blooming teenager whose budding romance with high school senior and bad boy Noah (Elordi) puts her lifelong friendship with Noah’s younger brother Lee (Courtney) in jeopardy.

The Kissing Booth was released on Netflix on May 11, 2018, and was dubbed a commercial success by the service, due to it being widely viewed by subscribers. The film received largely negative reviews from critics, who deemed its storyline and themes to be clichéd and misogynistic. A sequel, The Kissing Booth 2, was released on July 24, 2020, and a third film, The Kissing Booth 3, is in post-production and is scheduled for a 2021 release.

Romana, de la dailythings.eu
The Kissing Booth cunoscut si sub numele de Cabina de săruturi este un film american de comedie romantică pentru adolescenți din anul 2018, scris și regizat de Vince Marcello, bazat pe romanul cu același nume scris de Beth Reekles. În film joacă Joey King, Jacob Elordi, Joel Courtney și Molly Ringwald. Filmul o urmărește pe Elle (King), o adolescentă ciudată, care se conturează mai târziu, a cărei romantism este în devenire pentru un elev în ultimul an de liceu (Tuppen) și pentru băiatul catalogat ca fiind unul rău (Noah).

The Kissing Booth a fost lansat pe Netflix pe 11 mai 2018 și a fost supranumit un succes comercial de către serviciul de streaming, datorită faptului că acesta este vizionat pe scară largă de abonați. Filmul a primit recenzii în mare măsură negative de la critici, care au considerat că povestea și temele sale sunt clișee și misoginice. O continuare, The Kissing Booth 2 online subtitled, a fost lansată pe 24 iulie 2020, iar un al treilea film, The Kissing Booth 3, este în post-producție și este programat pentru o lansare în anul 2021.

Filmul a fost amuzant iar actorii si-au jucat foarte bine rolul.

Lista completă cu actorii din filmul The Kissing Booth 2018 o puteți consulta pe IMDb:

Full Cast & Crew

Dacă v-a plăcut muzica (soundtrack-ul) din filmul Underwater (modifica) 2020 (modifica)online subtitrat vă recomandăm să aruncați o privire peste lista cu piese oferite de aceste două site-uri:

Tunefind The Kissing Booth 2018 

IMDb The Kissing Booth 2018 

Mai jos vă distribuim două surse pentru a viziona filmul The Kissing Booth 2018 subtitrat. Acest video player conține următoarele subtitrări: english subtitle, subtitrare în limba română.

Ca să ajungeţi la video player trebuie doar să apăsaţi pe imagine după care veţi fi redirecţionat. La mobil dacă mărimea display-ului este mică, trebuie să întoarceţi telefonul în poziţia orizontală pentru a putea trece video player-ul pe fullscreen (modul ecran complet).

netutv-logo-png

mixdrop-co-png